Lukas20 Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 ??????? Cos nie tak. Ja mam MemoryCool'a i tego TT i te drugie sa duuuzo ciezsze od Speeze. Wydawalo mi sie, ze to Cu, ale nie bede sie klocil bo nie zdrapywalem zewnetrznej warstwy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 ??????? Cos nie tak. Ja mam MemoryCool'a i tego TT i te drugie sa duuuzo ciezsze od Speeze. Wydawalo mi sie, ze to Cu, ale nie bede sie klocil bo nie zdrapywalem zewnetrznej warstwy. Ja mam te radiatorki pociete na czesci, jutro zamieszcze fotki jak chcesz. No chyba ze wymyslili biala i lekka miedz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 chyba nie trzeba bedzie - np na 4maxie dosc jasno jest to napisane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Co za oszustwo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 A ja chyba sobie łyknę takie radiatory Wg mnie sa lepsze od tych z CM i TT bo sa full miedziane i na dodatek maja konkretna wysokosc. Ciekawe tylko kiedy pojawia sie w Polsce :wink: Mimo wszystko w przyszlym ttg. kupuje je na 99% :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanG Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 A ja chyba sobie łyknę takie radiatory Wg mnie sa lepsze od tych z CM i TT bo sa full miedziane i na dodatek maja konkretna wysokosc. Ciekawe tylko kiedy pojawia sie w Polsce :wink: Mimo wszystko w przyszlym ttg. kupuje je na 99% :D Te takze sa aluminiowe, ale fakt faktem sa wyzsze i maja ciensze finy, co daje wieksza pow. oddawania ciepla wiec powinno byc nieco wydajniej. Nieco bo mam te CM zalozone (pociete) na pamiec i pare innych rzeczy w moim radeczku i troche to poprawilo, ale po jakims czasie, kiedy radiatory sa juz cholernie nagrzane... nie wiele zyskujemy. Jesli ktos chce chlodzic tak grzejace sie czesci radiatorkami, przypuszczam ze cos musi na nie wiac, byle co - byle wialo :) bo jak to lezy tak samo sobie nie wiele oddaje ciepla powietrzu. btw. prawie wszyscy producenci sie chyba jednoglosnie zdycowali na anodize alu, heh sepy :D albo wiedza ze roznica mala w samym materiale, a glownie czy cos bedzie na to dmuchac :lol: ale my nie potrzebujemy ich marnych radiatorkow :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bles Opublikowano 23 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2003 A co myslicie o tym: http://www.4max.pl/produkt.asp?id=142 Nie wiem czy te radiatory sa miedziane czy al. A jesli nie to to co na pamiec w koncu jest najlepsze te male czy te co proponowal reed? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bles Opublikowano 24 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2003 na ktore sie zdecydowac, pliz help! Warto inwestowac w te z dodatkowym wiatrakiem czy nie bardzo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...