zavader Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Siemka! Otoz mam 100 zl do wydania na chlodzenie kompa, i nie bardoz wiem co zmienic??? Moj obecny konfig - w podpisie:) Mam 2xradiatorki ZA:MANA na obu mostkach (NB i SB), oraz cooler ArcticCooling Cooper Silen TC, ktory po krotkim moddingu kreci sie 3500 obrotow na minute. Moj proc w stresie osoaga na nim 52 stopnie. Zastanawialem sie nad kupieniem Volcano 10, (80 zl) i podstawki pod procka ew. lepszej pasty. Moze okragle kable? na razie mam tylko jeden okragly do dyskietek:) WILKIE DZIEKI ZA RADY:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pol Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 a moze cos do chlodzenia grafy np. zelmanka Zalman ZM80A-HP bo reszta jest co najmniej wystarczajaca pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 zavader : zmien tytul tematu prosze, OK ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 albo zalmana ZM80A-HP na grafe albo uzbieraj do V7+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...