beno21 Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Pytanie co dla ciebie znzczy podkrecalnosc ? Dlamnie to minimum 2.4 gh na AC ponizej to juz odrzucam. A wydaje mi sie ze mamy jeszcze jeden kolor Zielony - nie czerwonawo niebieski tylko zielony z biala poswiata pod swiatlo, moze dzis go przetestuje bo czeka w kolejce Moze pomylilem docien ruzowy z czerwonawo niebieskim - uciekaja mi odcienie - bo polozylem sobie kilka bartonow i maja ten sam kolor rdzenia - dlamnie ruzowy z blaskiem bialego swiatla pod slonce - wyniki na ac 2.5 gh, 2.4 gh, 2.46 gh A wiec krecą sie rewelacyjnie jak na bartki - chyba ze masz takiego co chodzi wiecej niz 2.5 gh na ac to sie pochwal, na wc 2.6 gh, 2.46 gh, 2.58 gh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 12 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2003 No i zielone sa do d....y Niechca sie krecic - mialy prawie identyczny kilor jak sliwka wegierka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 no w TB 0309 i 0307 to byly najlepsze tygodnie i jak sie mialo DLT3C z tych tygdni to na bank dalo sie cos dobrego z tego wykrecic... wiec nie wiem - moze w bartonach juz tak nie jest :(Mylisz sie najlepszy tydzień to 306 , te nawet chodziły do 3000MHz, wiem bo spotkalem się z takimi :!: No i 0251 lub 0309UPMW (odpowiednie serie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno21 Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Dobra panowie ale my tu o Bartonach a nie 1700+ a to juz calkiem inna historia, bo zaden nieprzekroczyl mi jeszcze 2.6 gh stablo, a jka ktos widzial lub testowal takiego bartka to niech sie pochwali a stawiam dobre piwo ( no chyba ze na jakims ekstremalnym chlodzeniu ) ale to juz niejest AC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...