Morf1982 Opublikowano 12 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2023 (edytowane) Witam Posiadam drukarkę ze skanerem HP Lasejet PRO MFP M28a - Drukarka jest podpięta do PC przez USB - działa OK - Drukarka jest udostępniona w sieci i korzysta z niej LAPTOP po wifi - wszystko działa OK - Drukarka posiada skaner i jest on widoczny na PC - działa OK Mój problem polega na tym, że za kompletnie nie potrafię sprawić aby skaner mógł być obsługiwany równierz przez LAPTOP Jak udostępnić taki skaner w sieci ? Ma ktoś pomysł jak to skonfigurować ? help 🙂 Edytowane 12 Lutego 2023 przez Morf1982 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 12 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2023 Kilak razy robiłem podobny konfig u sąsiadki , zainstaluj Windows Scan , powinno działać normalnie po sieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morf1982 Opublikowano 12 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2023 4 godziny temu, masin napisał(a): Kilak razy robiłem podobny konfig u sąsiadki , zainstaluj Windows Scan , powinno działać normalnie po sieci niestety nie tak nie działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...