GregorJan Opublikowano 20 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2023 (edytowane) Witam, ostatnio zmieniłem wielkość dwóch partycji programem AOMEI Partition Assistant i teraz przy każdym uruchomieniu systemu pokazuje mi taki komunikat: po wybraniu Enter mogę uruchomić system niby normalnie: Jak to naprawić? System mam na C, ale zmieniałem wielkość D i E, systemowej i ukrytych nie ruszałem. Program wykonał niby poprawnie zmianę wielkości, zrestartował kompa i wszystko było ok. A dziś po włączeniu ten komunikat. Kilka tygodni temu zmieniałem wielkość partycji systemowej tym samym programem i też wystąpił podobny błąd: Jednak występował tylko przez 2 rozruchy, potem jakby się coś samo naprawiło i następne uruchomienia były ok. Edytowane 20 Lutego 2023 przez GregorJan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 20 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2023 Spróbuj odpalic chkdsk całego dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorJan Opublikowano 20 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2023 nic to nie dało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goru Opublikowano 20 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2023 Windows 10 error code 0xc0000001 Sprawdź zgodnie z odpowiedzią na dole Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...