Lagier Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Chłopcze pamiętaj: Ładna i żeby miała klapki (bo bez klapek to lipa jak nie wiem co). Kup to co ci się najbardziej podoba, ale z KLAPKAMIIIII :!: :!: jakie klapki :? :? :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 teżpytam bo nie wiem o co biega. klapki plażowe ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes_lbn Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Jak mniemam chodzi o zaślepki na przód obudowy . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracian Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Klapki mowisz :P no niewiem bo to tylko glowe zawraca i latwo niechcacy urwac , popchnac , wywarzyc z zawiasow :D pozatym chce LcD zamontowac i widziec efekt swojej pracy :ASD a nie klapki :P wiec przydalo by sie cos bez klapek . Wiec moze skupmy sie na jakosci materialu i ale byla dobrze wytlumiona bo z szybką to akurat jestem z tych ktozy sobie poradza z wycieciem i sprawi im to satysfakcje. Velos : widzialem wczoraj w hurtowni taka obodowe jak ten twoj Chieftec tesz miala dwie ( KLAPKI ) tylko ta gorna byla w takie paseczki jak ta u dolu bok byl bez szybki ale tesz z taka klameczka kosztowala 167 zl ale niepamietam co to byl za zasilacz w niej i jakiej firmy byla cala buda :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 mi się akurat ten chieftec nie podobał, taki jakiś tandetnie plastikowy, jak bnuda na targu po 20zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 mi się akurat ten chieftec nie podobał, taki jakiś tandetnie plastikowy, jak bnuda na targu po 20zł.To np. trecery według ciebie nie wyglądają plastikowa tandeta?? Według mnie sa "troszke" bardziej tandeciarskie, modecomy tez nie lepsze... Ja tam popieram Ageee drzwiczki i klapki sa zaje.biste przynajmniej nie widać tandetnych napedów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Mode com kosztuje ok180zl Winner ma klapki i bardzo dobrze jest rozwiazana w srodku .Latwy montarz elementow kompa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...