zavader Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Ja obeswuje ceny atlonkow i musze powiedziec ze w chwili obecnej najlepszy stosunek jakosc/cena ma AXP 2000+, ale nie wiem jak z OC (bo do niego the best jest 1700:) Ale podobno ten 2000 tez nie jest zly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipny Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 A ja mam pytanie o AXP 2000+ seria AXDA z siriusa ( http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=5542&sid=1 ) Jak to się kręci? Opłaca sie dołorzyc do pierwszego lepszego bartona? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter_82 Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 A co sadzicie o tym procku o tej serii?? AXP1700+ AXDA DLT3C JIUCB 0323(dalej nie pamietam co bylo po) jest z 23 tygodnia ta co slyszalem ze tez sie dobrze kreca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter_82 Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Pochodzilem po sklepach i taka wersje tylko maja bo w hurtowni nie kupie bo nie sprawdzone jaka wersja a znajomy kupil kilka prockow do sklepu i byly kichy, nawiec nie zgadniecie jakie kichy same pozostalosci juz sa w magazynach. Nie tylko te co sa na 1.6 V a najsmieszniejsze jest to ze mial 4 te procki na stepingu AO co sie wogole nie kreca. a tych na 1.5 V wogole nie dostal I do tego z fajnej serii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Peter_82 może ja Ci wreszcie odpowiem na jedno z Twoich pytań. Tak opłaca sie Chiefteca 360W z 1 wentylem lepszej zasiłki w tej cenie nieznajdziesz !! Co do procka bierz 1700+ lub 1800+ ale to już Ci radzili inni !! A płyte hmmm może MSI K7N2 Delta ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...