92damian Opublikowano 9 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2023 Witam,jaki najlepszy w tym roku jest smartfon do 1500zł? interesuje mnie -Bateria na długi okres pracy -Dobry duży wyświetlacz -szybkość działania -Dobry aparat Też smartfon do gierek.i internetu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cochin Opublikowano 10 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2023 Dużo wymagań jak na 1500zł 😄 Na święta dziewczynie kupiłem Redmi Note 10 Pro - u mnie priorytet to był dobry aparat i ten wygrywał w tym przedziale cenowym. Ekran nawet ładny, 120 Hz, w gry nie grałem, więc nie wiem jak sie nadaje. Bateria 2 dni trzyma przy częstym używaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
92damian Opublikowano 10 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2023 Ja teraz posiadam redmi note 9 pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 10 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2023 https://www.purepc.pl/jaki-smartfon-kupic-polecane-smartfony-na-marzec-i-kwiecien-2023-r-urzadzenia-na-kazda-kieszen-w-kazdej-polce-cenowej?page=0,3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angry Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Realme 9 Pro+ nie powinien Cię rozczarować, ale uwaga, bo ten model już się wyprzedaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...