92damian Posted March 9 Report post Posted March 9 Witam,jaki najlepszy w tym roku jest smartfon do 1500zł? interesuje mnie -Bateria na długi okres pracy -Dobry duży wyświetlacz -szybkość działania -Dobry aparat Też smartfon do gierek.i internetu.. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
cochin Posted March 10 Report post Posted March 10 Dużo wymagań jak na 1500zł 😄 Na święta dziewczynie kupiłem Redmi Note 10 Pro - u mnie priorytet to był dobry aparat i ten wygrywał w tym przedziale cenowym. Ekran nawet ładny, 120 Hz, w gry nie grałem, więc nie wiem jak sie nadaje. Bateria 2 dni trzyma przy częstym używaniu. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
92damian Posted March 10 Report post Posted March 10 Ja teraz posiadam redmi note 9 pro Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
KamikazePL77 Posted March 10 Report post Posted March 10 Polecam amerykański, koreański, czy nawet japoński sprzęt(wiem a przeczuwam, że smartfony Sony to raczej gust niż głębsza myśl, no chyba, że ktoś mocno-specyficzno filmowy). Dzisiaj czysto chiński, tak patrząc geopolitycznie może być lekko bardziej zaczerwieniony niż kiedyś i oby wkrótce i nigdy nie był. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
bamboocha Posted March 10 Report post Posted March 10 https://www.purepc.pl/jaki-smartfon-kupic-polecane-smartfony-na-marzec-i-kwiecien-2023-r-urzadzenia-na-kazda-kieszen-w-kazdej-polce-cenowej?page=0,3 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...