szuwar1v2 Opublikowano 14 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2023 Witam. Przyszła pora aby wysłać mojego 5-letniego zte axon 7 mini (z którego byłem bardzo zadowolony) na emeryturę z racji padającej już baterii i co raz częstszych zwiech. Posłuży jeszcze jako źródło dźwięku pod powerbankiem, ale do rzeczy... Szukam telefonu nowego, z alledrogo do kwoty ok. 1000zł, moje wymagania: -dobra bateria -wytrzymałość (jak na dotykowca), ogólna trwałość i jakość wykonania konstrukcji -podczerwień, (nie jest to warunek konieczny) -nie za duża cegła do max. 6cali, im mniej tym lepiej. No i wiadomo żeby miał przyzwoite flaki w tych pieniądzach, nie mówię tu o graniu w jakieś wymagające gry a raczej o płynnym działaniu androidu, i żeby znacząco nie zwolnił po jakimś czasie. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 14 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2023 Chińczyki i nic więcej. Jak nie chcesz "cegły" to musisz zwiększyć budżet kilkukrotnie.Wysłane z mojego CPH2399 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuwar1v2 Opublikowano 14 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2023 Dzięki za odzew. G41 w wersji 6gb ramu mnie zaciekawiła, choć to dosyć duży telewizor a oczy mam dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...