Jump to content

Recommended Posts

Witam.

Przyszła pora aby wysłać mojego 5-letniego zte axon 7 mini (z którego byłem bardzo zadowolony) na emeryturę z racji padającej już baterii i co raz częstszych zwiech. Posłuży jeszcze jako źródło dźwięku pod powerbankiem, ale do rzeczy...

Szukam telefonu nowego, z alledrogo do kwoty ok. 1000zł, moje wymagania:

-dobra bateria

-wytrzymałość (jak na dotykowca), ogólna trwałość i jakość wykonania konstrukcji

-podczerwień, (nie jest to warunek konieczny)

-nie za duża cegła do max. 6cali, im mniej tym lepiej.

No i wiadomo żeby miał przyzwoite flaki w tych pieniądzach, nie mówię tu o graniu w jakieś wymagające gry a raczej o płynnym działaniu androidu, i żeby znacząco nie zwolnił po jakimś czasie.

Pozdrawiam.

No dzisiaj kupować chińskie towary na potęgę to jak pytać xsi sing tinga czy aby nie powinienem pomóc władimirowi p. (no bo u nas w kraju panuje domniemanie niewinności). Galaxy m23 5g albo Motorolę moto G52 polecają na gsmmaniaku. A i zerknij na G41. Powiem każdemu facetowi który to czyta(i niech żadna dziewczyna nie udaje Inki 🙂 ) chłopie, policz ile dajesz potencjalnemu wrogowi swojej kapuchy. Przecież w 1928 też nikt się nie spodziewał, że dopiero prawdziwy horror nadchodzi. Przecież nigdy nie wiadomo co xiaomiemu do głowy strzeli(wierze, że nie). Stań przed lustrem i policz- kurde przecież ja daje na ten reżim 300-600 czy ile dolców rocznie, a ile takich jak ja? Tylko po co? Bo co poco sroko 50dyszek czy stówke tańszy? Co ty twoja była(miła) na taśmie w Chinach stoi? Nie chcesz, boisz sie, nie potrafisz nie wiem co tam jeszcze- nie walcz, miej w [gluteus maximus]-luzik. Ale nie pomagaj wrogowi, a już szczególnie nie dawaj mu (czy bierz, o to ciekawe) mu w łape. Smartwatch, budzik, telefon, ruter, niedługo skuter. A może nie długo pozwolisz żeby jakiś mały sprytny chińczyk(szkoda tych niewinnych rly, ciekawe jak życie 150km za Pekinem) włożył ci coś do... spodni czy gaci. No na najmniejsze rozmiary nie będzie promocji- chińczyk sprytny ale nie głupi. "Co chcecie, żeby wam inni ludzie czynili i wy im czyńcie" . Jakie to proste, to najważniejsze dla ateisty przykazanie(bo dla wierzącego jest jeszcze jedno odnośnie Boga). No chyba, że sobie samemu robisz magiel, np uwierzyłeś, że tęcza to cud Boga i może być dla ciebie wszelka swoboda. O Leaonard Cohen- wyzdrowiał i ma was w [gluteus maximus] xD.

Edited by KamikazePL77
  • Upvote 1