zwierz Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Moj konfig: athlon XP 1700+ abit nf7-s (rev. 2.0) 2x256 PC-3200 TwinMos Hercules Radeon 8500LE 128Mb WD Caviar 80gb 8mb 300W modecom A wiec moj problem: Gdy wlaczam z tylu na zasilaczu power to odrazu na plycie glownej swieci sie czerwona dioda, a gdy wlacze kompa to zapala sie zielona i swieca sie obie naraz. Na ekranie ciemnosc widze, ale ekran wykrywa karte. Czego to moze byc wina? Pomozcie! Aha nic niepiszczy Pozdrawiam!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahcos Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zresetuj biosa powinno byc ok to dobra plytka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierz Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 no w tym problem ze juz resetowalem zworka i wyjalem baterie i nic pomocy!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ahcos Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Wyjmij wszystko i wsac jeszcze raz moze cos zrabales Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Na ekranie ciemnosc widze, ale ekran wykrywa karte. Czego to moze byc wina? Pomozcie ja zabardzo nie rozumniem jak widzisz ciemnosc to z kad wiesz ze ci wykrywa. Mialem cos podobnego ale u mnie winą byl pekniety kabel przy wejsciu do karty graficznej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierz Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Na ekranie ciemnosc widze, ale ekran wykrywa karte. Czego to moze byc wina? Pomozcie ja zabardzo nie rozumniem jak widzisz ciemnosc to z kad wiesz ze ci wykrywa. Mialem cos podobnego ale u mnie winą byl pekniety kabel przy wejsciu do karty graficznej. bo jak ekran niewykrywa mi karty to mi mryga na ekranie No connetion check signal cable czy cos takiego! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Grafa. Zobacz czy dobże wsadzona jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Moze konflikt przerwan. A i czy grafa jest nowa dopiero co kupiona czy juz ja wczesniej miales i pierwszy raz wystapil ten problem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierz Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 grafa jest nowa caly komp jest nowy i nic nie piszczy niemam pojecia co jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 A wyciągałeś 1 kość ram'u? Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierz Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Tak. Wkladalem w kazde miejsce i ciagle to samo! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierz Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Cos zrobilem sam niewiem co i sie wlanczyl ale teraz wyswietla mi ze mam proca 1100 i jak zmienia w biosie na 1700 to jest ciagle to samo. Co teraz zrobic?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 A na płycie nie ma zworki 100/133/xxx, jeżeli jest przestaw na 133. W soltekach tak jest i jak jest na 100 to po zmianie w biosie na 133 komp zdycha. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...