Qpek Opublikowano 30 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2023 (edytowane) Mam taki mały problemik z obrazem. Czasem rozjaśnia się obraz samoczynnie. W ustawieniach ekranu nigdzie nie widzę opcji zmieniającej jasność automatyczną. Czy a się to przestawić. Taka opcja powinna być w ustawieniach a jej niema. Karta GTX 1650 SUPER najnowsze sterowniki. Windows 11 po update z 10 EDIT Nie ma opcji zmiany jasności w ustawieniach ekranu w ogóle a tam jest opcja dynamicznej zmiany jasności. Po zmianie z Integry 10400T czyli UHD630 na GTX tego co powyżej nie odinstalowałem sterowników od intelowskiej grafiki i teraz jest zamieszanie w systemie. Co z tym zrobić ? EDIT Problem rozwiązany. Był bardzo trywialny. Zawiniłem ja i mój monitor. Czasem sprawdzajcie co naciskacie na monitorze zanim go wyłączycie. 🙂 Edytowane 4 Kwietnia 2023 przez Qpek dodatkowe informacje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szefito Opublikowano 22 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2023 Czasami możecie wejść w ustawienia i sprawdzić jasność po prostu z windowwsa, :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...