Qpek Posted March 30 Report post Posted March 30 (edited) Mam taki mały problemik z obrazem. Czasem rozjaśnia się obraz samoczynnie. W ustawieniach ekranu nigdzie nie widzę opcji zmieniającej jasność automatyczną. Czy a się to przestawić. Taka opcja powinna być w ustawieniach a jej niema. Karta GTX 1650 SUPER najnowsze sterowniki. Windows 11 po update z 10 EDIT Nie ma opcji zmiany jasności w ustawieniach ekranu w ogóle a tam jest opcja dynamicznej zmiany jasności. Po zmianie z Integry 10400T czyli UHD630 na GTX tego co powyżej nie odinstalowałem sterowników od intelowskiej grafiki i teraz jest zamieszanie w systemie. Co z tym zrobić ? EDIT Problem rozwiązany. Był bardzo trywialny. Zawiniłem ja i mój monitor. Czasem sprawdzajcie co naciskacie na monitorze zanim go wyłączycie. 🙂 Edited April 4 by Qpek dodatkowe informacje Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Szefito Posted May 22 Report post Posted May 22 Czasami możecie wejść w ustawienia i sprawdzić jasność po prostu z windowwsa, :D Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...