ya23 Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Mam plyte baby AT (wejscia dla zasilacza AT i ATX) i mam problem. Otoz po podlaczeniu do zasilacza ATX i uzyciu powersw plytka odpala. Po podlaczeniu do zasilacza AT plytka nie odpala wogole, nie kreca sie wiatraczki... po odlaczeniu zasilacza od plyty i wlaczeniu go do sieci zaczyna dzialac..... co jeszcze trzeba podlaczyc, zeby AT zadzialal :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 moze jakies zwory ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 tak myslalem, ale raczej nie, bo przedtem dzialalo na AT bez problemow... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staphi Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 reset biosu albo co czesto bywa ze plyta niechce zaskoczyc, poprubuj... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Z tego co pamietam, a w tym czasie nie interesowalem sie co jest w srodku kompa. To w AT włącznik jest podłączony do zasilacza, a nie do płyty głównej, więc może ty włączasz włącznikiem podłączonym do mobo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 nie no idiota to ja nie jestem :) jasne ze najpierw przelczam ten wlacznik od zasilacza.... a co do resetu biosa to mi sie nie wydaje, ale sprawdzic nie zaszkodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 warunkiem aby zasilacz AT z płytą AT odpalił jest 1. wtyczki od zasilacza do płyty (te białe z ząbkami) czarnymi kablami do wewnątrz (do siebie) 2.od zasilacza idą 4 kable do włącznika takiego jak w starych obudowach AT dwupołożeniowy 0-1 jeśli mimo to nie wystartuje to jest skopany, najpierw sprawdź sam zasilacz (przed podpięciem do płyty) czy kręci się w nim wiatrak jeśli nie to [gluteus maximus] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 nie no idiota to ja nie jestem :) jasne ze najpierw przelczam ten wlacznik od zasilacza.... a co do resetu biosa to mi sie nie wydaje, ale sprawdzic nie zaszkodzi No to Sorry. Ale wiesz nie raz lamy się zdarzają tak jak mój qumpel. Wczoraj poszedł sobie sam kupić rzeczy do komputeraz a że jest zawzięty intelowiec to wziął celka 1000 i ...... ...... bo była tania w innym sklepie ECS K7S5A :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 w biosie przelacz zasilanie na at i bedzie ok (albo zworka i del comos) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...