KaczorDaffy Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Czy to normalne że po instalacji na czysto windowsa 11 jest uszkodzony system plików i to nieważne czy instaluje z pendrive czy w virtualbox a nawet na laptopie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2023 (edytowane) Nigdy czegoś takiego nie miałem. Może jakiś zepsuty obraz instalacyjny. Edytowane 14 Kwietnia 2023 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaczorDaffy Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2023 (edytowane) 17 minut temu, Kyle napisał: Nigdy czegoś takiego nie miałem. Może kabel do dysku uszkodzony jeśli to SATA, może dysk, a może płyta główna, może coś nie tak w BIOS lub z BIOS. ... a może RAM. Może jakiś zepsuty obraz instalacyjny. Sprawdź wszystko. To nie tylko na jednym kompie bo na laptopie też a sprawdzałem pendrive to nie są uszkodzone. Sprawdzałem sfc /scannow Edytowane 14 Kwietnia 2023 przez KaczorDaffy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzymo Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2023 W sensie z tego samego pena instalowałeś i na stacjonarce, i na laptopie, i w obu przypadkach są uszkodzenia systemu plików? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaczorDaffy Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Tak, nawet zmieniałem pendrive i to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalataa Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2023 Zrób obraz od nowa na pendrive rym a em korzystając z Rufus. On ma możliwość pominięcia niektórych dziwnych kroków jak bycie online itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaczorDaffy Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2023 (edytowane) 16 godzin temu, saalataa napisał: Zrób obraz od nowa na pendrive rym a em korzystając z Rufus. On ma możliwość pominięcia niektórych dziwnych kroków jak bycie online itp. To nawet na windows 10 się robi a już na windows 7 nie ma uszkodzonego systemu plików. Nagrałem rufusem na pendrive i to samo. Edytowane 16 Kwietnia 2023 przez KaczorDaffy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalataa Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Jaki masz zasilacz? Pamiętam, że niektóre PSU potrafiły zajeździć SSD. Możesz spróbować ten SSD na innym komputerze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Zrób może jakiś printscreen, albo zdjęcie telefonem tego komunikatu o "uszkodzonym systemie plików". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaczorDaffy Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2023 (edytowane) Godzinę temu, saalataa napisał: Jaki masz zasilacz? Pamiętam, że niektóre PSU potrafiły zajeździć SSD. Możesz spróbować ten SSD na innym komputerze? mam taki zasilacz seasonic ssr-550fx 51 minut temu, Kyle napisał: Zrób może jakiś printscreen, albo zdjęcie telefonem tego komunikatu o "uszkodzonym systemie plików". już nie mogę bo naprawiłem system plików w pc Tak to działa dobrze komputer. Trochę później zobaczę jeszcze jaki to komunikat Edytowane 16 Kwietnia 2023 przez KaczorDaffy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaczorDaffy Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2023 W dniu 16.04.2023 o 17:27, Kyle napisał: Zrób może jakiś printscreen, albo zdjęcie telefonem tego komunikatu o "uszkodzonym systemie plików". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...