menfi Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 ostatnio kupilem sobie ta karte, mod softwarowy niestety nieudal sie dokonca ( w nizszych rozdzialkach na ciemniejszym tlemam takie kolorowe kropki ) ale pozatym wszystko smiga OK i mam takie pytanie czy taki mod niewplywa ujemnie na karte ( czy duzo szybciej nie padnie np po 1miesiacu,2 ) i czy te kropki moga sie nasilac ?? BTW moglibyscie rowniez napisac na ile udalo wam sie wykrecic te karty ( Sapphire Radeon 9500 Atlantis 128MB DDR (256bit) pamieci 3,3) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menfi Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 8O nikt niejest wstanie mi odpowiedziec :| ? ? ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Czy beda sie nasilac to sie okaze jak troche czasu minie, ta seria jest troche krotko na rynku, ciezko juz teraz cos konkretnego powiedziec. Ja na szczecie nie mam kropek. Wykrecilem karte narazie max na 348/600. Pamieci juz nie pojda wyzej, przy 610 jest walka kwadratow i innych dziwnych ksztaltow na ekranie... a rdzen wydaje sie miec jeszcze jakis potencjal, tylko nie wiem ile jeszcze zniesie na standardowym chlodzeniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 FIDO: masz szafirka? spokojnie do 375 :) u mnie sypie sie na 385.... a pamieci syfne, Infineony 3.3 i wyzej 300 ani troche nie chca pojsc (czyli nominalnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Wow :) I nie masz na tym 375 zadnych przeklaman?? Jakie wyniki na tym masz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 syfy zaczynaja sie na 380, ale nie zyluje tak strasznie karty bo chce zeby dluuuuuugo sluzyla :) a co do pamieci to default sa taktowane 270 MHz, ale jako 3.3 ns ich nominalne taktowanie jest 300 MHz (ze wzoru Hz = 1000/x, gdzie x to czas dostepu); mysle ze moglby pomoc jakis Vmod, moze lepszy zasilacz (Feel 300W niestety) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teo Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 u mnie jest 370/680 tyle ze z WC a pamieci maja 2,8 :P przy 380 niemam artefaktow dopiero jak walnełem 400 to zaczely kropki sie robic w 3dmarku i bardzo rozgrzal sie radiator na scalakach z tylu karty - postanowilem zostawic tyle ile mam teraz - styka mi :P ale mozna napewno duzo wiecej - tylko odpowiednie chlodzenie na scalakach(tam gdize ta plytka jest taka - ja ja zastapilem wysokim kawalkiem radiatora ze starego cpu) gpu oraz pmieciach (peltier by dal rade na gpu ... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...