szuwar1v2 Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Witam, Potrzebuję porady odnośnie zakupu laptopa do kwoty ok. 700zł. Wymagania: -sprawdzona, solidna konstrukcja. Dobrze by było aby nie był uciążliwy serwisowo tj. żeby wymiana pasty czy termpadów nie wymagała wyjmowania płyty głównej. - sterowniki do win 7 - dobra matryca Laptop będzie używany głównie do przeglądania internetów, czytania tekstu, oglądania filmów i okazjonalnie jakieś starsze gierki ale ten punkt można pominąć. Znalazłem takie coś w swojej okolicy, wart zainteresowania?: https://www.olx.pl/d/oferta/dell-latitude-e5470-14-intel-core-i5-8-gb-256-gb-ssd-win-11-CID99-IDU9cPj.html Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamczarto Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Ja się właśnie zbieram do sprzedania vivobook Asus k512f z 12Gb ramu. Gdybys był zainteresowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuwar1v2 Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2023 W dniu 18.04.2023 o 01:53, kamczarto napisał(a): Ja się właśnie zbieram do sprzedania vivobook Asus k512f z 12Gb ramu. Gdybys był zainteresowany Witam, w takim razie podeślij link do aukcji chętnie rozważę. Chyba że nie daleko to mogę podjechać, nie wiem skąd jesteś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...