Skocz do zawartości
microfon19

H D D !!!!

Rekomendowane odpowiedzi

jak juz zagladacie drodzy koledzy do tematu to chyba nie ma roznicy czy napiszesz "SZUKAJ" czy nazwe programu. forum jest po to by pomogac.

tak wiec polecam Hdtach-->sprawdisz wydajnosc

Scandisk-->badsektory

hdd regenertor-->naprawa

na stronie producenta dysku masz programy do diagnostyki

a linkow nie podam bo nie znam

propunej w tym celu uzyc:

www.google.pl

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja ci polece jeszcze jeszcze takie cos jak smartguardian. jest to aplikacja pracujaca w tle, i jak wlaczysz opcje smart z poziomu biosu, to dzieki temu programowi bedziesz mogl przewidziec ewentualną awarie dysku, badz zobaczysz wszelkie nieprawidlowosci zwiazane z jego praca. program do sciagniecia ze strony oficjalnej firmy. (nie pamietam linku) 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Astex Blue Sgj to po kiego grzyba tu zagladacie ?? :) idzcie sami szukajcie moze znajdziecie forum jet wlasnie po to zeby pytac !!! Tylko na tweaku sa tacy idioci co ciagle odpowiadaja szukaj !!! :twisted: (nie wszyscy oczywiscie ale widac co niektorzy maja chyba jakies kompleksy :lol: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hm Crash ale tylko jesli takze jego dysk wspopracuje z SMART-em.

Jesli nie chcesz norton disc doktora... mozesz napisac dlaczego ? U mnie i u wszystkich znajomych sie sprawdza co prawda tylko raz sie stalo ze mi zjadl jedna barraqude :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi