rcicho Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Jutro kupuje Athlona 1700+ (0.13) serii ktora ponoć dobrze się kręci (niestety nie wiem ktora doklądnie bo kupiłem na Allegro od solidnego sprzedawcy). W domu mam już nowiotka płyte glowna Soltek SL-NV400-64 nForce2 400 DDR400 na nowym jednokanałowy kontrolerze pamieci. Do tego mam już nową kosc TwinMos PC3200 na kosciach TwinMosa. Jak to wszystko podkrecić tak aby i stabilnie było i dość wydajnie? Czy ten procek pojdzie na obsługiwanej oficjalnie szynie 200Mhz? Na jakich wartosciach (glównie napiecie) ustawić te TwinMosy? Dodam, ze w tym temacie jestem raczej początkujący ale bedę ustawiał wszystko razem z kolegą, ktory troche wiecej wie odemnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcicho Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Aha dodam - coler jest jakis Colorful czy tez Colorbox dość duży i na razie chlodzi bez problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcicho Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Aha dodam - coler jest jakis Colorful czy tez Colorbox dość duży i na razie chlodzi bez problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 ja proponuje najpierw FAQ poczytac :P :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Jesec najwiekszym ciach ciach ciach ciach jakiiego widziełem na tym forum. Tego typu topiców znajdziesz bardzooo duuuuużo A wyszystko jest opisame w FAQ, alwe oczywiście niełaska poczytać Faq jak moszna nowy topic, jasne niech sie wszyscy dowiedzą, że jestm na forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 heh nikt nie szanuje zdrowia moderatorow :/ a co do tematu - lepiej nic nie podkrecaj - nie wiesz co czynisz to sie za to nie bierz - najpierw trzeba sie nauczyc czytac a potem kupowac komputer ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 http://forum.purepc.pl/search.php :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...