noso Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Witam siedze sobie wlasnie w USA ipostanowilem kupic sobie obudowe i znalazlem takie cos http://www.newegg.com/app/Showimage.asp?im...-156-127-03.JPG co Wy tan to cena kolo 100$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 fajne :) ile w usa?100$ ?? bo u nas z 1000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 no wlasnie kolo 110$ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 bierz :) jaka masz ore dnia ?? u nas teraz 01:00 w nocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 profesionalna obudowa za $100. PW 420. nie ma za bardzo nad czym sie zastanawiac. Ja mam tej samej firmy LANBOYa i jak na razie nie zaluje swojej decyzji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2003 ja tez chce taka :) ma bardzo fajny zasilacz. ta cena to z zasilka?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 jak za ta cene to bierz!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 :arrow: pewnie, ze brac. jezeli nie spodoba Ci sie, to sprzedasz ja w Polsce i cos jeszcze zarobisz na tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 jak za ta cene to bierz!! :Dsa lepsze ceny :) ostatnio widzialem w sklepie netowym (USA) chiefteca midi tower + zasilacz + boczny panel z szyba za 49 $$$ :) u nas sam boczny panel 49 $ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Kolejna przerobka chifteca. Nie podobaja mi sie tylko te paskudne chromowane wstawki, ale w Stanach maja takie zboczenie. Nie wiem skad oni biora te ceny do Chieftec'a ale chyba sam transport tyle nie kosztuje. Moze ktos wie kto jest ich importerem na Polske? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 O nie buda wypasiona jak za taka kase to sie oplaca tylko ciekawe jaka jest jakosc zasilacza.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Na zasilaczu pisze 420 W wiec tak czy inaczej na zwyklego kompa musi starczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Moze ktos wie kto jest ich importerem na Polske?czy to wazne ? i tak dystrybutor ustala ceni i nikt nie ma nic do gadania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...