Ghost Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Mam zamiar kupic ten wlasnie zestaw glosnikow Creativa ale wczesniej chcialem sie dowiedziec co o nich myslicie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Podał byś jakiś link :/ Głośniczki komputerowe to tzw. "zabawki". Lepeij zainwestować w jakiś zestaw Kody z amplitunerem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Tu macie linka: Creative MegaWorks THX 6.1 650 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Idz sobie do jakiegos shopa u was i sprawdz jak graja (przeciez to nie Polska i cos w sklepach komputerowych maja ;) ). Poczytaj na THG, tylko ze tam byly w wersji 5.1 550THX (praktycznie to samo). Jezeli juz chcesz miec power to zaopatrz sie w konkretne kolumny ze wzmacniaczem 7 kanalowym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Sprawdzilem kilka sklepow w okolicy ale wlasnie tych nie mieli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Ja mam MEGAWORKS 510D bez thx i grają rewelacyjnie.Jedynie subwoofer nie gra tak jak trzeba ale to kwestia czasu.Zapodam bass reflex i wszystko będzie w porządku (mam nadzieje) Kumpel ma 550THX i satelity grają tak samo jak umnie (nie ma róznicy) ale sub (ma bass reflex) i gra dużo lepiej. POLECAM Jaka jest róznica ceny pomiędzy 650THX a 550THX jesli duża to kup sobie 550thx nie odczujesz róznicy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Chcialem sie jeszcze dowiedziec co myslicie o glosnikach Logitech Z-680... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kod Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 witam! Pczytaj testy glosnikow na http://www.pl.tomshardware.com/video/20030...0108/index.html ,ogolnie creative robi w miare dobre glosniki,logitechow nie mialem jeszcze okazji testowac ale jak masz wiecej siana i zalezy ci naprawde na dobrym dzwieku to polecam normalny wzmacniacz hi-fi + porzadne kolumny no chyba ze chcesz zestaw 5.1 to wtedy creative bedzie dobrym rozwiazaniem.pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 logitech z 680 grają tez rewelacyjnie. Kuzynek ja ma i byłem pod wrażeniem.Sub gra lepiej niz na creativach a satelity tak samo.Gdyby jeszcze nie ta cena :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...