Skocz do zawartości
jakac

ile h w necie

Rekomendowane odpowiedzi

...aaa! najwięcej czasu to ściągam pliki :D heh czyli wstaje o 7.00 włączam sprzęt i zaczynam ściągać cały dzień [ czasami ]

szkoda że nie mam stałego łącza bo to co mam to wolno ściąga :evil: :( ale lepsze to niż nic :D heh ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stalka = komp prawie non stop... a na noc przykrywam go kocem bo strasznie halasuje obawiam sie o jego 'zdrowie' ale jeszcze jakos ciagnie... a swoja droga mialem kiedys dial up koszty straszne (myszka przewodowa) teraz mam stalke - koszty 100zl... za to kupilem myszke bezprzewodowa i co tydzien kupuje baterie... musze kupic jakas kablowa bo to jest dobijajace ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja np. 3-4h dziennie ale to zalezy kiedy :lol: :lol:

np. w zime w weekend to od 9-22 z malymi przerwami:lol:

a teraz w weekend to bede gdzies 1-3h po na dworzu sie jest, wkoncu trzeba sie troche poruszac, a nie grac na kompie(ale czasem z kumplami GRAMY w WARHAMERA W KILKU, GRA NIE NA KOMPA A MOZENA SIE SWIETNIE BAWIC :lol:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytalem o takim gosciu co umarl bo za duzo siedzial przy kompie. Pracowal w kafejce internetowej i gral ciagle w diablo2 jak przychodzil do domu to tez zalaczal diablo i tak w kolko jakis maniaq diablo ;) No i byl chory na jakas chorobe ktora sie uaktywnila (czy tam spotegowala) przez siedzenie non stop przed monitorem dostal gosciu krwotoku z nosa zaslabl i umarl na klawiaturze. Nie jest to raczej wymyslone bo w Mlodym techniku to czytalem.

No a ja ide spac az mi sie sciagna wszystkie gry na emu snesa - jeszcze 160 plikow ~300 mega czas mam :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mój komp chodzi o stycznia 2002 włączony caly czas :D :D siedze na łączu 128kbps i sciagam dziennie 1Gb plików (głównie divxy, kilkaset w kolekcji) :)

w necie siedze głównie wieczorami albo gdy mi sie nudzi (jak np. teraz :) ) jakies 1-2h dziennie

kiedys bylo duuuuzo wiecej, ale sie oduzaleznilem na szczescie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja siedze ogromnie duzo (jak na dial up)... starsi bulili za zwykly dial up 500-600zl :[[[[[. OD tego miesiaca mam pakiecik 69/99 powino byc spoko ;]. Mieszkam w norze zwanej kielcami i tak-sdi nie ma, na neo nie mam mozliwosci a z kablowki nie wiadomo kiedy bnedzie... nic tylko sie pochlastac :[. POlish Reality i tyle :[/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi