metal Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 ... :D ja czasami wogóle [dziennie] a czasami ok. od 8.00 do 22.00 :twisted: ... ale to tylko wtedy jak nie mam kompletnie nic do roboty :D hehe nie jestem uzależniony chyba :?: :twisted: ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiAsEk Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 a ja tam nie licze :P po co jeszcze zawalu mozna dostac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 400 - 500 godzin w miesiacu. Musze nadrabiac, bo za kilka dni juz mnie nie bedzie na kilka miesiecy i bede bez kompa prawdopodobnie :( . Siedze na SDI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 ...aaa! najwięcej czasu to ściągam pliki :D heh czyli wstaje o 7.00 włączam sprzęt i zaczynam ściągać cały dzień [ czasami ] szkoda że nie mam stałego łącza bo to co mam to wolno ściąga :evil: :( ale lepsze to niż nic :D heh ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Mój chodzi od poprzedniego czwartku od 14, czyli 11dni - ciagne filmy z kazaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santa Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 a ja codziennie po 8 godzin, przez 7 dni w tygodniu, w miesiacu 31 (30) dni, w roku 365 (366) :lol: => tak mam prace:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 w pacy 8 h, po pracy siadam od 17.30 do 1 w nocy, czyli 16 h na dobe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał Opublikowano 1 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2002 Ja też mam stałe łącze i jest w sieci dziennie i to przynajmniej 5 godzin. dużo czasu zajmuje mi praca tak bym chyba siedział 25 godzin dziennie.Pozdrawiam. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 komp chodzi caly czas. jak nie mam co robic to siedze i czytam w netku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 roznie to bywa, zwykle wchodze na jakies 2h - przegladam gry ktore wyszly, siedze na ircu. No chyba ze cos sciagam to wtedy zaleny jestem od wielkosci pliq:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zależy od dnia i co sie na forum dzieje :) od 1 h do 8 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 5-6h dziennie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 stalka = komp prawie non stop... a na noc przykrywam go kocem bo strasznie halasuje obawiam sie o jego 'zdrowie' ale jeszcze jakos ciagnie... a swoja droga mialem kiedys dial up koszty straszne (myszka przewodowa) teraz mam stalke - koszty 100zl... za to kupilem myszke bezprzewodowa i co tydzien kupuje baterie... musze kupic jakas kablowa bo to jest dobijajace ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zależy od dnia i co sie na forum dzieje :) od 1 h do 8 :) 1h to ja poczte sprawdzAM :P (dostaje ok 30 wartosciowycha majli dziennie-PŻLD), a potem do 22 przed kompem :) Razem ok. 8h dziennie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 wstyd się przyznać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 a ja np. 3-4h dziennie ale to zalezy kiedy :lol: :lol: np. w zime w weekend to od 9-22 z malymi przerwami:lol: a teraz w weekend to bede gdzies 1-3h po na dworzu sie jest, wkoncu trzeba sie troche poruszac, a nie grac na kompie(ale czasem z kumplami GRAMY w WARHAMERA W KILKU, GRA NIE NA KOMPA A MOZENA SIE SWIETNIE BAWIC :lol:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 720h / mies. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 :? żona mówi, że ptrzez INTRNT i WARKĘ to trzecie dziecko jest nie realne :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamerek Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 czasem 0h czasem 16h , srednio :) duuuzo w zimie mniej w lecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Czytalem o takim gosciu co umarl bo za duzo siedzial przy kompie. Pracowal w kafejce internetowej i gral ciagle w diablo2 jak przychodzil do domu to tez zalaczal diablo i tak w kolko jakis maniaq diablo ;) No i byl chory na jakas chorobe ktora sie uaktywnila (czy tam spotegowala) przez siedzenie non stop przed monitorem dostal gosciu krwotoku z nosa zaslabl i umarl na klawiaturze. Nie jest to raczej wymyslone bo w Mlodym techniku to czytalem. No a ja ide spac az mi sie sciagna wszystkie gry na emu snesa - jeszcze 160 plikow ~300 mega czas mam :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kag Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 komp chodzi 24/7, uptime przewaznie ok 5-6 dni, ja przy kompie hmmm nie licze :P a uptime mam srednio 17 h a potem res mozgu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pudi Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 24 godz na dobe, 12 godz w necie, a pozostale 12 godz sciaga sie cos, komp pracuje chyba od miesiaca bez wiekszej przerwy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 dni robocze : 15:00-22:00 dni wolne : 9:00-2:00 a czasami dluzej :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 ArthJ - stary specjalizujesz sie chyba w odkopywaniu starych tematów.To już chyba 4 jak dobrze licze odkopany przez ciebie. Wracając do tematu to 5-8 h dziennie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 duzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 duzotak duzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montymick Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 duzotak duzo o cie w morde to dokladnie tyle co ja :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 mój komp chodzi o stycznia 2002 włączony caly czas :D :D siedze na łączu 128kbps i sciagam dziennie 1Gb plików (głównie divxy, kilkaset w kolekcji) :) w necie siedze głównie wieczorami albo gdy mi sie nudzi (jak np. teraz :) ) jakies 1-2h dziennie kiedys bylo duuuuzo wiecej, ale sie oduzaleznilem na szczescie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Ja siedze ogromnie duzo (jak na dial up)... starsi bulili za zwykly dial up 500-600zl :[[[[[. OD tego miesiaca mam pakiecik 69/99 powino byc spoko ;]. Mieszkam w norze zwanej kielcami i tak-sdi nie ma, na neo nie mam mozliwosci a z kablowki nie wiadomo kiedy bnedzie... nic tylko sie pochlastac :[. POlish Reality i tyle :[/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Ja siedze 24h czasami tzn siedze 12 a drugie 12 cos sie sciaga :]. Niestety czesto tez jest tak ze musze sie uczyc i wtedy i 1h tylko sobie posiedze :(. Ale co bede sie rozpisywal stalka=wszystko jasne :]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...