G@wel Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Witam. Porzebuje pilnie kodu sieciowego w POPie.. zeby sie wyswietlal po wpisaniu tego kodu, ile jeszcze zostalo na karcie.... Pozdrawiam G@wel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozpa Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 siema stan konta *123*# i zinicjowac połączenie pod ten kod pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G@wel Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Wielkie dzieki:) Pozdrawiam G@wel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Macie jeszcze jakieś takie kody ??? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozpa Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 elo na ustalenie nowego kodu PIN **05*kod PUK*nowy PIN*powtórzenie nowego kodu PIN# doładowanie konta, wybrać *125*14-cyfrowy kod zdrapki#. to sa wszystkiem wiem bo w tym siedzę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozpa Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 elo na ustalenie nowego kodu PIN **05*kod PUK*nowy PIN*powtórzenie nowego kodu PIN# doładowanie konta, wybrać *125*14-cyfrowy kod zdrapki#. to sa wszystkie wiem bo w tym siedzę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozpa Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 elo na ustalenie nowego kodu PIN **05*kod PUK*nowy PIN*powtórzenie nowego kodu PIN# doładowanie konta, wybrać *125*14-cyfrowy kod zdrapki#. to sa wszystkie wiem bo w tym siedzę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...