Adrian19800 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Witam serdecznie Mam taki problem z podświetleniem led loga w myszy G 502 Hero (przewodowej) Prawdopodobnie coś przestawiłem w ustawieniach oprogramowania G HUB Podświetlenie dpi działa i konfiguruje je bez problemu natomiast podświetlenie loga nie działa. Próbowałem zmieniać profile, tworzyć nowe, włączać, wyłączać i nic. Wszystko da się ustawić jednak zmiany ustawień działają tylko na podświetlenie dpi Z tego co pamiętam już raz tak miałem i podświetlenie loga właczało/wyłączało się w ustawieniach aplikacji (nie myszy) jednak teraz jest chyba nowa wersja i nie mogę tego znaleźć. W sumie osobiście mógłbym z tym żyć, jednak mysz idzie na sprzedaż i muszę być pewny, że jest sprawna. Może ktoś zna rozwiązanie... Z góry dziękuję za poświęcony czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1udak Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian19800 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2023 3 godziny temu, S1udak napisał(a): Też tak robię. Ale Logo świeci tylko na tym podglądzie w myszce jest wyłączone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1udak Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2023 U mnie świeci normalnie więc może jakaś awaria. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian19800 Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2023 2 godziny temu, S1udak napisał(a): U mnie świeci normalnie więc może jakaś awaria. Właśnie zgasło jak coś ustawiałem. Wtedy nie przywiązywałem do tego wagi, a teraz jak sprzedaje jest problem. Ale w sumie na to wychodzi, że coś się popsuło. Myślałem jeszcze o resecie do ustawień fabrycznych ale też nie widzę takiej opcji. W sumie mam dwie takie myszki i pamiętam, że kiedyś dwa różne oprogramowania zainstalowalem na różnych komputerach i w jednym była opcja wyłączania podświetlenia logo. W każdym razie dziękuję za chęci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1udak Opublikowano 1 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2023 Jedyne co w apce wyłącza podświetlenie to właśnie opcja podświetlenie-logo- i tam jest cykl wyłącz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian19800 Opublikowano 2 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2023 W dniu 1.05.2023 o 08:15, S1udak napisał(a): Jedyne co w apce wyłącza podświetlenie to właśnie opcja podświetlenie-logo- i tam jest cykl wyłącz. Możesz dokładnie opisac gdzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1udak Opublikowano 4 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2023 No jak na zdjęciu masz podświetlenie obok logo jak wejdziesz tam masz nad częstotliwością EFEKT ja mam ustawiony cykl a może przestawiłeś na wyłącz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...