zephyr_57 Opublikowano 1 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2023 Cześć, szukam telefonu do ok. 1500 PLN, podstawowe założenia - korzystam z wymagających aplikacji, głównie opartych o pozycjonowanie, nie potrzebuję żadnej aplikacji preinstalowanej przez producenta (np. gestów, faceid, apek do synchronizacji); jeszcze niektórzy użwają pojęcia 'czysty android' i na tym właśnie mi zależy, - dobry odbiornik GPS/GNSS, - 8GB RAM i dobry snapdragon (?), - chciałoby się ekran bliżej 6" niż 7", jednak to zapewne niemożliwe, - do kupienia jako nówka w polskim sklepie Rezygnuję z marki xiaomi - mam teraz podstawowy model, który od nowości nie radzi sobie sam pod sobą (MIUI). Będę wdzięczny za propozycje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 1 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2023 Dobry GPS mają obecnie Mediateki.Wysłane z mojego CPH2399 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zephyr_57 Opublikowano 1 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, radiergummi napisał: Dobry GPS mają obecnie Mediateki. Wysłane z mojego CPH2399 przy użyciu Tapatalka Dzięki za odpowiedź :) gdzieś pobrzmiewają dawne lata, kiedy snapdragon oznaczał lepsze osiągi z zasady... Edytowane 1 Maja 2023 przez zephyr_57 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnetkaKrk Opublikowano 2 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2023 Może Motorola G72? Teraz jest już za 1300zł wszędzie - https://www.komputronik.pl/product/802316/motorola-moto-g72-6-128gb-niebieski.html Masz mediateka, 8GB RAM i ekran OLED + bardzo czystą nakładkę systemową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zephyr_57 Opublikowano 2 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2023 (edytowane) biorę ją pod uwagę :) zauważyłem też markę infinix - ktoś jest w stanie się wypowiedzieć o ich produktach z autopsji? Wraca sentyment do motoroli i myśl o zakupie. Trudno się połapać w modelach - kiedyś 'G' była jedna, teraz jest cały zestaw, podobnie z serią edge... Edytowane 2 Maja 2023 przez zephyr_57 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnetkaKrk Opublikowano 6 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2023 W dniu 2.05.2023 o 14:43, zephyr_57 napisał(a): biorę ją pod uwagę 🙂 zauważyłem też markę infinix - ktoś jest w stanie się wypowiedzieć o ich produktach z autopsji? Wraca sentyment do motoroli i myśl o zakupie. Trudno się połapać w modelach - kiedyś 'G' była jedna, teraz jest cały zestaw, podobnie z serią edge... Nie miałam nigdy Infinixa prywatnie, ale bawiłam się nim trochę. Ogólnie bałam bym się wziąć coś co jest typowo chińczykiem i nie wiadomo jak sie będzie zachowywało za pół roku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zephyr_57 Opublikowano 6 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2023 Dzięki za opinię. Może jednak wrócę do motoroli ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...