deeejot Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Pomozcie komp sie zawiesza a po kilku sekundach resetuje sie dodam ze mam Athlona XP 1.8 plyta glow MINT( SDR/DDR )-zintegrowana karta dzwiekowa AC'97(to mnie nie pokoi moze zle stery do niej pod 98se slyszalem tez takie opinie) 256 ramu SDR ( pc 133 ) ge forca 2 mx 400 dysk 40 GB maxtora hmmmmmmm Aha i bardzo wazne dzieje mi sie tak odkad zainstalowalem win 98 se ( zainstalowalem go po to zeby latwo polaczyc sie z drugim kompem przez kabel od drukarki ) Na win 2000 i win XP tak sie nie dzialo Co moze byc przyczyne tego ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Sam sobie odpowiedziales. Przyczyna bedzie system. Juz mogles polaczyc sie sieciowkami, koszt wyzszy, ale mniej klopotow i szybkosc w porownaniu do parell kosmiczna. Kupuj 2 najtansze sieciowki i kilka m kabla i masz siec, pod kontrola oczywisce 2k/XP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 raczej przez system Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Sam sobie odpowiedziales. Przyczyna bedzie system. Juz mogles polaczyc sie sieciowkami, koszt wyzszy, ale mniej klopotow i szybkosc w porownaniu do parell kosmiczna. Kupuj 2 najtansze sieciowki i kilka m kabla i masz siec, pod kontrola oczywisce 2k/XP. nie nie trcohe wprowadzilem w blad eszcze sie nie laczylem poprostu zainstalowalem win 98 se bo kumpel mowi ze jest dobry do laczeia sie przez tenze kabel ok zainstalowalem a tu pyk zwiecha i reset i nie wiem czy ma sens zeby do mnie przyszedl z kompem jak sie tak dziac bedzie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Jak ci juz mowilem: 1 wina systemu (jak ci 2k/XP dziala ok to zostaw, a nie pozalujesz) 2 predkosc przez ten kabel jest mierzona w kB/s wiec 50zl inwestycji w 2 sieciowki i kawalek przewodu to nic, a masz komfort i predkosc ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Jak ci juz mowilem: 1 wina systemu (jak ci 2k/XP dziala ok to zostaw, a nie pozalujesz) 2 predkosc przez ten kabel jest mierzona w kB/s wiec 50zl inwestycji w 2 sieciowki i kawalek przewodu to nic, a masz komfort i predkosc ;) Sieciowki mamy kabla nie mamy - yyyy do dwoch kompow nie trzeba huba mam nadzieje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Kupisz 2 koncowki RJ45 i kilka m odpowiedniego kabla, a potem to odpowiednio zmontujesz (instrukcje sa w necie, tylko wybierac). Koncowki kosztuja chyba ok 50gr czy 1zl (dokladnie nie wiem), a kabel to juz ciut drozszy, ale nie bedzie to majatek ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 kabelek oczywiście ma być scrossowany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Jak ci juz mowilem: 1 wina systemu (jak ci 2k/XP dziala ok to zostaw, a nie pozalujesz) 2 predkosc przez ten kabel jest mierzona w kB/s wiec 50zl inwestycji w 2 sieciowki i kawalek przewodu to nic, a masz komfort i predkosc ;) Sieciowki mamy kabla nie mamy - yyyy do dwoch kompow nie trzeba huba mam nadzieje Nie trzeba, jedynie musici kupić kabelek scrosowany,a wtedy będzie wszsytko pomykało jak talala :-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...