opolin Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 czesc mozliwe ze byl juz ten topic ale chcem wiedziec dla siebie dzisiaj jade do Salonu Ery poniewaz skonczyla mi sie umowa i przyslali mi dokument o przedluzenie umowy (to juz mniejsza o to) chcialbym sie was zapytac o telefon dla mnie (telefon musi miec kolorowy wyswietlacz,standart mms,aparat fotrograficzny) a abonament gora do 45 zl :) pomozcie mi z dobraniem telefonu odpowiedniego dla mnie :) czekam na propozycje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 POjdziesz do salonu to tam ci doradza fachowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 ale jestescie myslalem ze mi pomozecie ale widze ze nie chcecie pomoc czlowiekowi w potrzebie :(:(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Ale to jest najlepsze wyjście, zobaczysz sobie wszystko co mają dostępne, posłuchasz "bajek" kansultanta i wybierzesz co ci będze pasowało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Wiesz co chcesz czego wiecej ? Idziesz mowisz i targujesz jak Żyd :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 hehhe okazalo sie ze o przedluzenie umowy oferta to taki pic na wode bo chcieli mi przedluzyc i dac darmowe minuty a o nowym telefonie zadnego slowa nie bylo wiec poczekam do pazdziernika :):) dzieki wszystkim za wyczerpuje odpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 ja dzisiaj bralem i wybralem nokie 6610 w taryfie medium 40. telefonik bardzo mi sie podoba, a jak aparat cyfrowy stanieje to sobie go dokupie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...