Bravo Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Chcę sobie kupić karte PixelView Play TV pro FM. Mozecie mi powiedziec jak zgrywa sie obraz ze zwyklej kamery, chodzi mi o jakość obrazu. Osoby które mają inne karty też proszę o pomoc. Mile widziane jakieś krótkie 5 sekundowe filmiki na maila stark@plusik.pl :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Jakość materiału z VHS jest na tyle niska, że zgranie go kartą TV nie pogorszy znacząco jego jakości. Lepszą trochę jakość uzyska się przez kartę graficzną z VIVO (mniejsze zakłócenia i szumy), zaś najlepszą uzyskasz na dedykowanych kartach video. Przykładowy 30 sek filmik (skompresowany w divxie) zgrany z TV-Sat moją kartą DC20 możesz pobrać stąd (3.3MB): http://www.wsinf.edu.pl/~leszek/Panasonic_...c_tau_DivX4.avi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...