VonV3in Opublikowano 24 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2023 Jaką wybrać podkładkę pod mysz do lola, do myszki razer deathadder v3 ? Niech sie wypowie ktoś kto ma trochę doświadczenia z grami najlepiej z lolem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 25 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2023 Witam nie gram w LOLa , XD najlepiej aby była w jednym kolorze , oraz warto było by się udać do MM ME czy innego sklepu i zapoznać się z materiałem z jakiego jest podkładka chodzi o stawiany opór dla ślizgaczy myszki, czy podkładka ma być "szybka" czy stawiać opór podczas przesuwu myszki , to już musisz sam dobrać pod siebie jak Tobie będzie wygodniej się pracować/gar na takiej podkładce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pankejkowy Opublikowano 25 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2023 @VonV3in - Steelseries QCK, KRUX Space albo DM PAD od Dream Machines - to są w moim odczuciu trwałe i warte uwagi podkładki. Wybór tutaj pozostawiałbym w oparciu o potrzebny rozmiar. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexus Opublikowano 5 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2023 Cześć, Warto by było gdybyś na początku określił budżet i rozmiar jakiego oczekujesz. To znacznie ułatwi pomoc w doborze pada bo inaczej to mamy rozrzut od 10zł do 500zł+. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonV3in Opublikowano 5 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2023 Do lola budżet obojętnie, ale już znalazłem - poszukalem troche po anglojezycznych forach i stronach polecają do ligi albo razer gigantus (ja biore 3xl nie bedzie mi sie suwac) albo jakas logitecha ale nie ma takiej duzej wersji wiec zostaje przy gigantusie byly polecane pol na pol wiec nie ma roznicy ktora wybiorę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...