Xaw__ Opublikowano 24 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2023 Witam! Od paru dni staram się rozwiązać problem z zacinającą się co pare sekund myszką. Problem zaczął się objawiać jak zainstalowałam najnowszy sterownik geforce experience. Po odinstalowaniu CAŁKOWICIE sterowników dzięki DDU to wszystko działa oprócz gier. W tym rzecz, że gry mi się nie zacinają tylko myszka, która sama w sobie się nie zacina na innych komputerach. Jak próbowałem zainstalować starszy sterownik to problem nie ustąpił. Każda inna myszka też tak zacina na moim pc po aktualizacji 😕 Mam nadzieję na pomoc 🙂 Karta graficzna: NVIDIA Geforce GTX 1650 Sterownik 532.03 (24.05.2023) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 25 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2023 9 hours ago, Xaw__ said: najnowszy sterownik geforce experience to nie jest sterownik ... zainstaluj czysty sterownik bez tego badziewia o którym piszesz i zobacz czy będzie działało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaw__ Opublikowano 25 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2023 5 godzin temu, masin napisał(a): to nie jest sterownik ... zainstaluj czysty sterownik bez tego badziewia o którym piszesz i zobacz czy będzie działało Też tak już próbowałem. Myszka jedynie nie przycina się kiedy całkowicie wyłączę Kartę graficzną w menedżerze urządzeń Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 25 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2023 inną myszkę rozumiem że podłączałeś i sprawdzałeś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaw__ Opublikowano 25 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2023 3 godziny temu, masin napisał(a): inną myszkę rozumiem że podłączałeś i sprawdzałeś ? Oczywiściem, że tak. Nawet moją myszkę przetestowałem na innym komputerze gdzie normalnie działała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 25 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2023 poszperam wieczorem na zagranicznych forach, dam znać jak co , ciekawi mnie ten problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 26 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2023 (edytowane) https://www.windowsphoneinfo.com/threads/amd-and-nvidia-dynamic-switch-mouse-freeze.636845/ Edytowane 26 Maja 2023 przez masin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...