Xaw__ Posted May 24, 2023 Report post Posted May 24, 2023 Witam! Od paru dni staram się rozwiązać problem z zacinającą się co pare sekund myszką. Problem zaczął się objawiać jak zainstalowałam najnowszy sterownik geforce experience. Po odinstalowaniu CAŁKOWICIE sterowników dzięki DDU to wszystko działa oprócz gier. W tym rzecz, że gry mi się nie zacinają tylko myszka, która sama w sobie się nie zacina na innych komputerach. Jak próbowałem zainstalować starszy sterownik to problem nie ustąpił. Każda inna myszka też tak zacina na moim pc po aktualizacji 😕 Mam nadzieję na pomoc 🙂 Karta graficzna: NVIDIA Geforce GTX 1650 Sterownik 532.03 (24.05.2023) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
masin Posted May 25, 2023 Report post Posted May 25, 2023 9 hours ago, Xaw__ said: najnowszy sterownik geforce experience to nie jest sterownik ... zainstaluj czysty sterownik bez tego badziewia o którym piszesz i zobacz czy będzie działało Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Xaw__ Posted May 25, 2023 Report post Posted May 25, 2023 5 godzin temu, masin napisał(a): to nie jest sterownik ... zainstaluj czysty sterownik bez tego badziewia o którym piszesz i zobacz czy będzie działało Też tak już próbowałem. Myszka jedynie nie przycina się kiedy całkowicie wyłączę Kartę graficzną w menedżerze urządzeń Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
masin Posted May 25, 2023 Report post Posted May 25, 2023 inną myszkę rozumiem że podłączałeś i sprawdzałeś ? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Xaw__ Posted May 25, 2023 Report post Posted May 25, 2023 3 godziny temu, masin napisał(a): inną myszkę rozumiem że podłączałeś i sprawdzałeś ? Oczywiściem, że tak. Nawet moją myszkę przetestowałem na innym komputerze gdzie normalnie działała Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
masin Posted May 25, 2023 Report post Posted May 25, 2023 poszperam wieczorem na zagranicznych forach, dam znać jak co , ciekawi mnie ten problem Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
masin Posted May 26, 2023 Report post Posted May 26, 2023 (edited) https://www.windowsphoneinfo.com/threads/amd-and-nvidia-dynamic-switch-mouse-freeze.636845/ Edited May 26, 2023 by masin Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...