starosta Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Mam zamiar kupic płytę pod Athlona 2200+, chodzi mi głównie nad wydajnością i stabilnością. Jaka jest różnica między płytami Asusa A7V8X (chipset nForce2 SPP) a A7N8X-X (nForce2 ultra 400), może doradzicie jakąś pożądną płyte. Czekam na wasze propozycję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 a7v8x to nie kt400 czasem? http://www.asus.com/products/mb/socketa/a7...8x/overview.htm bierz nForce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starosta Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Tak masz racje A7N8X a nie A7V8X, przepraszam mój błąd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Mowisz ze plyty szukasz ?? hmmmmm... tam na gorze stronki masz taki fajny maly przycisk i na pewno nie zgadniesz jak sie nazywa ?? Tak brawo to SZUKAJ, on naprawde wiele potrafi choc tak niewinnie wyglada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 no to jak chesz coś koniecznie na nForce (co w zasadzie nie jest złym wyborem) to masz wyzej troche przyklejonych tematów o roznych płytach. co do asusa to a7n8x-x obsługuje fsb 200mhz (400)... wiekszych roznic nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 czy to tak trudno poszukac?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Tak ale przeciez plytki na N-Force (bez ultra)tez obsluguja FSB 200, nie? Barton pojdzie spox, tyle tylko ze sobie nie podkrecisz:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 widziałem fajną płytę , za darmo dawali, firmy szukaj. a jeśli ktoś nie chciał wziąć tej płyty to miał możliwość skorzystania z oferty firmy BAN-za-nieszukanie lub bluzganie-lenia-nieszukacza. nawet w tym tygodniu był temat o płytach asusa na nF2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...