ALIENQuake Opublikowano 29 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2023 (edytowane) Witajcie, Kupiłem nowy sprzęt, zadowolony po jako takim ułożeniu wszystkiego w obudowie zabrałem się za instalację Windows 11 i moim oczom ukazały się: Coś wysuwane w rogu ekranu: Armoury Crate: Spoiler Dashboard: reszta pozycji w lewym menu to duperele, najważniejsze to sterowniki i ich aktualizacja, obecnie wygląda to tak: Spoiler Settings > Update Center: wydaje mi się że do tej aplikacji nie będę zaglądał. No ale jest jescze jedno cudo: AI Suite 3: Spoiler Menu: Spoiler Przyznam się szczerze, że wypadłem z obiegu i nie mam pojęcia co te wszystkie cyferki znaczą, chcę mieć po prostu dobrze działający sprzęt. I tu pojawia się moje pytanie: W jakis posób skonfigurować to "coś" aby: - system był jak najbardziej stabilny, nie potrzebuję overclokingu - komputer chodził jak najciszej - jak odpalę wymagającą grę to ew wtedy zwiększy prędkość wiatraków Dodatkowe info: Intel Core i7 13700K, 32GB RAM, RTX 3080 Z góry dziękuję za wszelkie uwagi. Edytowane 29 Maja 2023 przez ALIENQuake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...