MAGIC Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 jest jakiś sensowny emulator do PS2 żeby chodziły te gry Gran Turismo 3: A-Spec (NTSC) Tekken Tag Tournament (PAL) Tekken 4 (NTSC) HELP !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Niema i w najbliższym czasie nie będzie. To już było szukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Niema i w najbliższym czasie nie będzie. To już było szukaj. Jak nie ma do RidgeRacer`a V i Auto Modellista jakiś miałem i chodziło tylko do tych nowych co sobie załatwiłem nie mogę go ustawić i czasami płyt nie "łapie" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 chyba jednak cos ci sie pomylilo, albo przysnilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 NIEMA EMULATORA PS2 Bardzo ciekawe określenie psx 2, x w tym skrócie oznacza dowolną wersje Play Station czyli tak oznaczne są gry na Ps one. A może psx 2 oznacza że trzeba dwóch ps żeby użuchmić grę. I nie kłoć się zn mani, bo nie wisz nawetg co oznacza skrót PSX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 chyba jednak cos ci sie pomylilo, albo przysnilo Chyba do [CENZURA] wiem w co grałem chyba tobie się snią takie rzeczy bo mi raczej nie a gierki (orginały) dostałem od kolegi który ma PS2 a te Gran Turismo 3: A-Spec (NTSC) Tekken Tag Tournament (PAL) Tekken 4 (NTSC) niestety piraty u niego nie chodzą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 NIEMA EMULATORA PS2 Bardzo ciekawe określenie psx 2 [...] Nicky nie czepiaj się o jedną literkę drobna pomyłka już poprawiona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 jest jakiś sensowny emulator do PS2 żeby chodziły te gryTo moze podlaczysz do COMa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Jaki masz emulator ,że ci tegierki chodziły podaj linka to sprawdze. Wczym odpalałeś te gierki w cd-rw czy w dvd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Jaki masz emulator ,że ci tegierki chodziły podaj linka to sprawdze. Wczym odpalałeś te gierki w cd-rw czy w dvd. nSX2-1.03.00 odpalałem przez ten prog i przez DVD chociaż te gry zajmowały niecałe 450MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 I jak chodziły z AA i AF. Bez DVD nie pójdzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 nSX2-1.03.00 odpalałem przez ten prog i przez DVD chociaż te gry zajmowały niecałe 450MB a skad wytrzasnales taka wersje skoro ostatnia to nSX2 0.08.01?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...