Des666 Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Mam problem - przeinstalowalem system, zainstalowalem sterowniki do karty graficznej ale mimo wszystko, niezaleznie od tego co ustawie w opcjach mam 60hz odswiezania. Zestaw taki jak w stopce... Przed reinstalacja mialem tez Catalysty 3.6 (teraz takie zainstalowalem od razu po reinstalce) DXa 9.0 i wszystko dzialalo ... a teraz za cholere nie moge zmienic odswiezania i oczy mi juz wypadaja ;0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 sprobuj na roznych sterach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 sciagnij sobie sterowniki omega nowe - maja w sobie programik do ustawiania Hz www.omegacorner.com albo zainstaluj powerstripa i tam tez ustawiasz sobie Hz jakie chcesz (ja tego uzywam) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Des666 Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Ale jak wyjasnic to, ze wczesniej dzialalo a teraz nie ? Hmn..a moze cos trzeab doinstalowac zeby refresh dobrze dzialal? Bo cos mi sie kojarzy ze byl taki programik... ale myslalem ze w nowych sterach juz to dopracowali... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...