DavvidBMW Opublikowano 8 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2023 (edytowane) Szukam myszy do gier. Moje wymagania: - wydajny sensor bez smoothingu, lubię pwm 3370 - najlepiej profil uniwersalny, choć niekoniecznie - niski tył myszki (ważne !) - szybkie, wysokiej jakości ślizgacze - dobry coating przez wzgląd na moją hiperhydroze dłoni - cena najlepiej w okolicach 300 zł (może być mniej oczywiście) - najlepiej bezprzewodowa, lecz również niekoniecznie - małe latency na przyciskach - lekki klik - niska waga w okolicach 50-80g - odpowiednia do palm gripa (wymiary dloni 20 na 10.33cm) poza tym najlepiej by miała: 70-73mm szerokości 42-44mm wysokości 128-130mm+ długości Mój ulubiony kształt myszy posiada mysz endorfy lix (dodaje jako załącznik) ps; proszę o propozycje inne niż deathadder v3. Edytowane 8 Czerwca 2023 przez DavvidBMW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexus Opublikowano 15 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2023 Cześć, Skoro odpowiada Ci Endorfy Lix, to go kup bo niestety obawiam się, że w budżecie do 300zł niewiele innych ciekawych proozycji się znajdzie. Te ciekawsze myszki, jak Lamzu Atlantis czy Pulsar X2 przekraczają Twój budżet. Jeśli jednak zdecydowałbyś się dorzucić do 400zł, to masz XM2we. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...