PaulaBXi Opublikowano 8 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2023 (edytowane) Witam, obecnie mam poczciwą 8 letnią Lenovo Yoga 3-14 o parametrach: i5-5200U GeForce 940MX 8 GB RAM 1980*1080P dotykowy ekran podświetlana klawiatura Używam laptopa głównie do programowania i bardzo sporadycznego grania. Szukam sensownego zastępstwa. Może być "poleasingowy". Ważne żeby nie był funkcjonalnie gorszy od obecnego oraz aby bateria i system chłodzenia nadążały. Często jestem daleko od kontaktu, swój laptop mam zadbany na tyle że 2-3 godziny w visualu (z częstymi kompilacjami) to nie problem. Ważna jest cena do jakości. Yogę kupiłam za ok 1400zł 'poleasingową', budżet nie ma limitu. Chcę po prostu kupić coś sensownego o adekwatnej wydajności do ceny Co ogólnie robię na laptopie: Visual C++ Internet (YT, net) Programowanie grafiki (gl4/gl2/vulkan) Edytowane 8 Czerwca 2023 przez PaulaBXi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...