Watek Opublikowano 9 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2023 (edytowane) Siema, z racji że wypadłem dość dawno z tematu PC potrzebuje porady. Niestety mój macbook na M1 nie daje sobie rady z generowaniem obrazków przez StableDiffusion, nie mówiąc już o trenowaniu modeli, dlatego chciałbym złożyć PC które będzie przeznaczone do pracy (programowanie) oraz do streamów. Tworzę sporo projektów (aplikacji internetowych) po godzinach i uznałem że w sumie dlaczego by nie streamować tego skoro koniec końców i tak potem muszę gdzieś reklamować te aplikacje. Widziałem zestawy na czerwiec 2023 z intel i amd do 14k, ale chciałbym też zasięgnąć opinii na forum. Na jednej z grup fb dostałem taki zestaw, co myślicie? Coś zmienić? Na coś poczekać? Jeśli dałoby się taniej to się nie pogniewam 🙂 Edytowane 9 Czerwca 2023 przez Watek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 10 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2023 Ja bym zmienił chłodzenie na Arctic LF II 360. Raz montowałem Endorfy Navis i więcej nie chcę. W Arctic całość zasilasz z jednej kostki 4pin PWM. W Endorfy, osobno pompa, osobno wentylatory i jeszcze wtyczka SATA.Wysłane z mojego CPH2399 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 10 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2023 Witam zastanowił bym się aby dołożyć około 150pln i zakupić, Płyta główna Asus TUF GAMING X670E-PLUS lub wersje z Wi-Fi , aby np. ułatwić sobie UD procesora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...