ViruS001 Opublikowano 30 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2023 Cześć, po zmianie płyty głównej (cały osprzęt pozostał ten sam). Mam problem z synchronizacją czasu - po prostu wyskakuje komunikat "synchronizacja czasu nie powiodła się. Sprawdź łączność sieciową i ponów próbę". Próbowałem defakto wszystkiego co znalazłem na internecie tj. od zmiany serwera aktualizacji, po jakieś dziwne komendy w CMD. Jakieś pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.T... Opublikowano 1 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2023 Witam przeinstalować na normalny system, a nie być testerem beta systemu XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViruS001 Opublikowano 1 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2023 3 godziny temu, Mr.T... napisał: Witam przeinstalować na normalny system, a nie być testerem beta systemu XD Ktoś musi xDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViruS001 Opublikowano 1 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2023 Dobra.. problem rozwiązany. Po użyciu VPN problem został rozwiązany 🙂 Także nie problem windowsa lecz dostawca internetu. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...