Skocz do zawartości
vespereq

Życzcie mi powodzenia

Rekomendowane odpowiedzi

dzieki za slowo otuchy jestem juz w polowie drogi powiedzcie mi ktoe kable musze zewrzec zeby mi sie zasiłki uruchomily zanim do plyty podepne (jak ma wybuchnac to lepie jna mnie a nie na plyte brata bo to sie tym samym moze skonczyc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok wszystko jewst fajnie po za tym ze po starcie nic sie nie dzieje, wiatraki sie krecą ale nic pozatym, proc chodzi bo radiator robi sie letni eee miernikiem mierzyłem wzystkie kable we wtyczkach, nie ma przebic nie ma zwarc ani nic z tych rzeczy a napięcia są dokładnie takie jak są podawane na obudowie zasialacza iwęc tu moijepytnaie co sie dzieje ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cos s<span style="color:red;">[ciach!]</span>liłeś :lol:

Jak wszyscy kochają takie głębokie odpowiedzi. LOL

Przeciez licznika postów już nie ma, nie ma co nabijać!

@vesperq jak kiedyś uruchamiałem w kompie zasiłkę nie guzikiem tylko zwierając czarny i zielony miałem dokładnie tak samo. Jak odpaliłem "normalnie" wszytsko było git 8).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@vesperq jak kiedyś uruchamiałem w kompie zasiłkę nie guzikiem tylko zwierając czarny i zielony miałem dokładnie tak samo. Jak odpaliłem "normalnie" wszytsko było git 8).

POżartować nie można :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

POżartować nie można :?:
Fajne żartowanie :lol:.

EOT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok juz wiem co to jest musiałem odłączyc z drugiego zasilacza +5VSB i działa no ale dalej jest problem mam zasilacz 535 W a <span style="color:red;">[ciach!]</span>lony Radeon 9100 od brata dalej sie w grach zacina, w momencie w którym gra przechodzi w 3D to karta zdycha a po 3 timedemo w q3 które za kazdymn razem sie zacinaly puscilem jeszcze 2 razy i zapierniczalo jak dzikie a po tym wszystkim to pamęci na karcie były tak gorace ze sie poparzylem skur... jedne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...