bAterion Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Ostatnio mam duzy problem ze swoją mobo (nie zawsze zalacza mi sie winda), musze wiec rozejrzec sie za czyms nowym, nowym, bo serwis w mojej wiosce powiedzial, ze 2 raz mi epoxa nie sproadzi. Mam wiec big problem. Ja celowal bym tak: -Abit NF7-S (v2.0) - drooooga cosik - Soltek 75FRN2-L nVidia nForce2 SPP A wy, co byscie dzis polecili, sound storm byl by mile widziany (stąd abit, bo w solteku brak) a moze ASUS a7v8x ???- tu jest SS... pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Szukaj !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Chaintech Zenith 7NJS jak dobrze poszukasz to znajdziesz tanio, mi kumpel zadzwonil po tym ja kkupilem epoxa za 499 ze ten chaintech jest do wyjecia nowiutki za 550zł ma wszystko co chcesz + wszystkie wyprowadzenia audio na śledziach + firewire na śledziu + usb 2.0 na śledziu + najwazniejze zaejebisty bryloczek chaintecha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 zobacz to http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=39715 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...