shorty2001 Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Tak jak podalem w tytule tego topic'a chcialbym sie dowiedziec, czy i jak dobre / dobrze sie kreca te pamieci. Mam mozliwosc kupienia ich po cenie dosyc przystepnej 350zl za kosc, niestety jest tylko jedna. Jako ze bede w niedlugim czasie modernizowal kompa pomyslalem ze jest to dobra okazja. Chcialbym sie dowiedziec czy warto w nia inwestowac? Dziekuje z gory za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 hmm 350 za kosc 512 2700 -mimo ze to korsarz chyba bym nie wchodził za te kasę jak sie postarasz mozna łyknąc 512 ale 3200 np twinmosa który imho pójdzie wyzej na fsb i nizej na timingach niz ten korsarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty2001 Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Co do pamieci TwinMOS'a - powiedz gdzie mam sie starac. Jakis adresik konkretnego sklepu internetowego, licytacji na Allegro, itp. Wiem ze bylo lepszy dual (2x256MB) czy single (1x512MB). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Sklepy Sirius oraz Fraz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty2001 Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Przeciez wiem, ze takie pamieci mozna kupic w tych sklepach. Chodzilo mi o wypowiedz bartezjusza, ze jak bym sie postaral to za 350zl dostane TwinMOS'y DDR 512MB PC3200 (400MHz) - dla mnie to puste slowa bez poparcia. W wiekszosci sklepow cena tych Twin'ow wacha sie miedzy 420-450zl (brutto). Chyba ze bartezjusz mowil o cenie netto wtedy zwracam honor. Czekam na konkretne porady. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 chodziło mi o ewentualny dostęp do cen hurtowuch -moze masz kumpla zaopatrujacego sie w pronoxie-niech Ci wezmie i sprzeda po hurcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty2001 Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Byloby pieknie, niestety nie posiadam / mam takiego kumpla - moze ktos mialby ochote pomoc? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...