Gość DaMcio Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 a więc zastanawiam się nad kupnem Radeona 9500Pro firmy FIC jednak na drodze stanął mi jeszcze Gainward gForce 4800SE Ultra/750 SE mam ograniczone fundusze ( mam kieszonkowe nie pęsję ) musi być w granicy 760 zł sprzęt ten będzie przeznaczony głównie do gier co byście mi polecili za pomoc z góry dziękuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Bierz Radeona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 ok :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 a więc zastanawiam się nad kupnem Radeona 9500Pro firmy FIC jednak na drodze stanął mi jeszcze Gainward gForce 4800SE Ultra/750 SE mam ograniczone fundusze ( mam kieszonkowe nie pęsję ) musi być w granicy 760 zł sprzęt ten będzie przeznaczony głównie do gier co byście mi polecili za pomoc z góry dziękuje 'no to stary masz problem , a jak zareagowali ludzie????? rotfl a tak calkiem powaznie to bierz radka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 :P :P ale ty masz skojażenia ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Radek to bardzo rozsądna propozycja i jedyna mozliwość :) Bierz Radeona 9500!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 ehhh szkoda że niema jush z nami "fasoli" bo zapewne stanął by w obronie nvidii :) Pozdr dla genghiskhan'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 ehhh szkoda że niema jush z nami "fasoli" bo zapewne stanął by w obronie nvidii :) Pozdr dla genghiskhan'a Hehe no pewnie tak ale w tym wypadku Radek 9500 bedzie sie lepiej spisywal szcególeni po podrasówce. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 :D:D a co z ceną :D:D FIC sprzedaje BOXowane za 804 o ile będzie ta karta tańsza jak wezme OEMa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 :D:D a co z ceną :D:D FIC sprzedaje BOXowane za 804 o ile będzie ta karta tańsza jak wezme OEMa Myśle że OEM może być tańszy nawet do 50zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 CooL :) gdzie może jest sklepik z takimi oemami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 sprobuj wziac modowalnego R9500... bardziej sie oplaca niz Pro, bo jak zrobisz co trzeba to bedzie chodzil jak 9700 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Wiem że mnie zlinczujecie ale sprawdź to http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=6699&sid=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 U mnie w Lublinie taka grafa jest za 770zł wersjia 128MB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 pomysl niczego sobie, ale z racji solidarnosci plemiennej bede sie upieral... btw Nicky: zauwazyles - Sterowniki: Windows 95 OSR2, 98, ME, 2000, XP, NT4.0 ? 95 OSR2 IMHO tego nie obsluzy [/u] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 FX 5600 nie głupi pomysł ale ten ma akurat kiepskie chłodzenie-do przeróbki(drogo) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Wiem że mnie zlinczujecie ale sprawdź tohttp://www.sirius.pl/product.php?action=info&id=6699&sid=1za 865 ?? LOL update: fx5600 nieglupi pomysl :| bardzo glupi :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 to biore radeona :D dzięki za help.txt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Mówiełem że mnie zlinczujecie Fx to faktycznie na razie głupi pomysł- jest zbyt drogi gdyby to była waersja final to można by się zastanowić, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 małe sprostowanie to 9500Pro da się podkręcić na 9700 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 chyba ze chcesz super krecacego sie S3 Virge /DX :) z 45 na 68 MHz bez zadnego chlodzenia :) i pasuje do kazdego PCI just kidding! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 małe sprostowanie to 9500Pro da się podkręcić na 9700 :PNie na jedyna mozliwość to 9500@9700, ale niewiele kart daje się modować tylko czerwone szafiry i supergracer na starym pcb, ale te drugie ood kilku miechów są już nie o qpienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 exactly, dodam ze nie kazdy modowalny 9500 sie da przerobic na 9700, ale o tym juz bylo.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...