Astec Opublikowano 21 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2023 Witajcie, Ostatnio coraz częściej mam problemy z uruchomieniem komputera przyciskiem na obudowie. Czasem łapie za pierwszym razem, czasem za trzecim, a czasem za dziesiątym. Wydaje mi się, że problem tkwi w samej obudowie SillentiumPC Ventum VT4V Evo ARGB, gdyż napotkałem problemy również przy wyłączaniu PC przyciskiem na obudowie. Co można zrobić w tej sytuacji? Obudowa jest już po gwarancji i raczej chciałbym usprawnić tą którą mam teraz, a nie kupować nową. Ma ktoś z was jakiś pomysł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 21 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2023 Napisz do SPC, może maja jakiś dostęp do części zamiennych i tego przycisku choć to mało prawdopodobne, ale warto spróbować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 21 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2023 Sprawdź miernikiem czy to faktycznie przycisk. Raczej nie dostaniesz takiego nowego, może jakiś serwis elektroniczny poradzi coś na to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astec Opublikowano 21 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2023 Problem już rozwiązany. Zepsuł się sam switch. Wymieniłem miejscami kabelki POWER z LED i wszystko jest już prawidłowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...