kargs Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 czesc! mam mala prosbe ale czy moze mi ktos powiedziec jak to jest z tymi athlonami xp a prawdziwymi taktowaniami? Wiem ze moglbym sam znalezc ale mi sie nie chce a ktos moze ma juz takie zestawienie. :) Chcialbym wiedziec bo jak licze (przed podkreceniem) jakie taktowanie bedzie mial procek po podkreceniu to warto byloby wiedziec ile to bedzie w porownianiu z atlhonami xp Rozumiecie o co mi chodzi? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioZ Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 tutaj (strona 18 ) napisałem na ile poszedł mój nabytek z 23 tygodnia. Testy jeszcze nie zakończone - ciągle modernizuje chłodzenie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PioZ Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Wiem ze moglbym sam znalezc ale mi sie nie chceA nam się nie chce odpowiadać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 napewno z 7 tygodnia Athlon jest lepszy niz z 23 wiec biore z 7. slyszalam ze z 7 i 9 tygodnia najlepiej sie kreca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 daj znać jak się kręci, bo to też zależy od twoje płytki, chyba masz na chipie 266A ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 daj znać jak się kręci, bo to też zależy od twoje płytki, chyba masz na chipie 266A ?Nie, bo na KT333 :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 hehe, patrząc na to, że 1700+ nie są już produkowane i można je kupićtylko używane lub gdzieś resztki z magazynów, to nowe serie nie są możliwe. musisz na allegro kupić 1700+ JIUHB DLT3C lub 1800+ DLT3C (troszkę gorzej się kręci ale 2200 MHz spox pójdzie). co ty pierniczysz 8O :?: :!: :evil: 1800+ kreca sie tak samo jak 1700+ - a roznica pomiedzy DLT3c a DUT3c jest taka ze w sumie predkosci mozna wyciagnac takie same tylko ze na DLT na nizszym napieciu sa dostepne z DUT spoko mozna wycisnac nawet 2.3-2.4GHz na dobrym chlodzeniu i napieciu rzedu 1.9V na DLT mozna taki wynik wycisnac na powiedzmy 1.6V a nawet i mniej zalezy ale niech ktos nie gada ze 1800+ kreca sie gorzej od 1700+ bo roznicy zadnej nie ma - no chyba ze nowe serie 2000+ ktore juz potrafia sie calkiem badziewnie krecic to tyle... POWOLI POWRACAM NA FORUM - ALE MOWIE POWOLI widze chłopie, że lubisz piepszyć 3 po 3, cytować wątki już podważane - ochłoń troche bo tylko forum zaśmiecasz co Ty wiesz o tym forum??? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malitek Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 napewno z 7 tygodnia Athlon jest lepszy niz z 23 wiec biore z 7. slyszalam ze z 7 i 9 tygodnia najlepiej sie kreca a to ciekawe bo ja slyszalem ze naj wiecej bylo dobrych tych z 10 tyg , ja mam z 8 i jest on lepszy niz kumpla , ktory ma z 7 tygodnia , chociaz to o niczym nie musi swiadczyc. :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 napewno z 7 tygodnia Athlon jest lepszy niz z 23 wiec biore z 7. slyszalam ze z 7 i 9 tygodnia najlepiej sie kreca a to ciekawe bo ja slyszalem ze naj wiecej bylo dobrych tych z 10 tyg , ja mam z 8 i jest on lepszy niz kumpla , ktory ma z 7 tygodnia , chociaz to o niczym nie musi swiadczyc. :roll: ..qrcze to takie trzy po trzy jak ktos wczesniej napisal chlopaki. najlepiej to sie kreci ludkom w glowach takimi bzdurnymi postami jak te.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 13 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2003 napewno z 7 tygodnia Athlon jest lepszy niz z 23 wiec biore z 7. slyszalam ze z 7 i 9 tygodnia najlepiej sie kreca a to ciekawe bo ja slyszalem ze naj wiecej bylo dobrych tych z 10 tyg , ja mam z 8 i jest on lepszy niz kumpla , ktory ma z 7 tygodnia , chociaz to o niczym nie musi swiadczyc. :roll: ..qrcze to takie trzy po trzy jak ktos wczesniej napisal chlopaki. najlepiej to sie kreci ludkom w glowach takimi bzdurnymi postami jak te..najlepiej sie kreca jak ktos ma szczescie i trafi na dobrego proca. :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malitek Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 napewno z 7 tygodnia Athlon jest lepszy niz z 23 wiec biore z 7. slyszalam ze z 7 i 9 tygodnia najlepiej sie kreca a to ciekawe bo ja slyszalem ze naj wiecej bylo dobrych tych z 10 tyg , ja mam z 8 i jest on lepszy niz kumpla , ktory ma z 7 tygodnia , chociaz to o niczym nie musi swiadczyc. :roll: ..qrcze to takie trzy po trzy jak ktos wczesniej napisal chlopaki. najlepiej to sie kreci ludkom w glowach takimi bzdurnymi postami jak te.. moze raczej 6po6 , przeciez pisano duzo o tym, poszukaj . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...