Skocz do zawartości
weronica

nowe serie 1700+

Rekomendowane odpowiedzi

czesc!

mam mala prosbe ale czy moze mi ktos powiedziec jak to jest z tymi athlonami xp a prawdziwymi taktowaniami? Wiem ze moglbym sam znalezc ale mi sie nie chce a ktos moze ma juz takie zestawienie. :)

Chcialbym wiedziec bo jak licze (przed podkreceniem) jakie taktowanie bedzie mial procek po podkreceniu to warto byloby wiedziec ile to bedzie w porownianiu z atlhonami xp

Rozumiecie o co mi chodzi? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe, patrząc na to, że 1700+ nie są już produkowane i można je kupićtylko używane lub gdzieś resztki z magazynów, to nowe serie nie są możliwe. musisz na allegro kupić 1700+ JIUHB DLT3C lub 1800+ DLT3C (troszkę gorzej się kręci ale 2200 MHz spox pójdzie).

co ty pierniczysz 8O :?: :!: :evil:

1800+ kreca sie tak samo jak 1700+ - a roznica pomiedzy DLT3c a DUT3c jest taka ze w sumie predkosci mozna wyciagnac takie same tylko ze na DLT na nizszym napieciu sa dostepne

z DUT spoko mozna wycisnac nawet 2.3-2.4GHz na dobrym chlodzeniu i napieciu rzedu 1.9V

na DLT mozna taki wynik wycisnac na powiedzmy 1.6V a nawet i mniej

zalezy

ale niech ktos nie gada ze 1800+ kreca sie gorzej od 1700+ bo roznicy zadnej nie ma - no chyba ze nowe serie 2000+ ktore juz potrafia sie calkiem badziewnie krecic

to tyle...

POWOLI POWRACAM NA FORUM - ALE MOWIE POWOLI

widze chłopie, że lubisz piepszyć 3 po 3, cytować wątki już podważane - ochłoń troche bo tylko forum zaśmiecasz

co Ty wiesz o tym forum??? :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

napewno z 7 tygodnia Athlon jest lepszy niz z 23 wiec biore z 7. slyszalam ze z 7 i 9 tygodnia najlepiej sie kreca

a to ciekawe bo ja slyszalem ze naj wiecej bylo dobrych tych z 10 tyg , ja mam z 8 i jest on lepszy niz kumpla , ktory ma z 7 tygodnia , chociaz to o niczym nie musi swiadczyc. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

napewno z 7 tygodnia Athlon jest lepszy niz z 23 wiec biore z 7. slyszalam ze z 7 i 9 tygodnia najlepiej sie kreca

a to ciekawe bo ja slyszalem ze naj wiecej bylo dobrych tych z 10 tyg , ja mam z 8 i jest on lepszy niz kumpla , ktory ma z 7 tygodnia , chociaz to o niczym nie musi swiadczyc. :roll:
..qrcze to takie trzy po trzy jak ktos wczesniej napisal chlopaki. najlepiej to sie kreci ludkom w glowach takimi bzdurnymi postami jak te..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

..qrcze to takie trzy po trzy jak ktos wczesniej napisal chlopaki. najlepiej to sie kreci ludkom w glowach takimi bzdurnymi postami jak te..
najlepiej sie kreca jak ktos ma szczescie i trafi na dobrego proca. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze raczej 6po6 , przeciez pisano duzo o tym, poszukaj .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...