Kamil>>> Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 A więc mam sieć lokalną kilka PC ja pracuję pod Win 2000 i gdy udostępniam jakieś zasoby z dysku (w opcjach ustawiam tylko odczyt dla wszystkich) to nikt nie ma do tego dostępu i jakieś hasło mają... Gdy ustawię w opcjach udostępniania pełna kontrola to jest OK, ale wtedy każdy może mi coś skasować... Coś ktoś słyszał.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Konto gościa włączone? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2003 oczywiście że gość jest z prawami "gość" :) A pomyliłem się bo w sieci na cały mój komp jest hasło nie da sie wejść wogóle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...