falcoon84 Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2023 (edytowane) Witam, Miłem ostatnio na serwisie laptopa Dell Vostro 15 5568, specyfikacja nieważna. W laptopie padł dysk więc wymiana na nowy i po problemie. Ale jest mały zgryz, gość który mi go dał do naprawy zadowolony, wszystko działa z jednym małym ale... Twierdzi że jak miał system postawiony (WIN 10) od nowości jak kupił tego laptopa to w pasku zadań obok zegara miał ikonę białej cyfry 9 na tle czarnej jakby kłódki a teraz tego nie ma. Zacząłem drążyć temat i faktycznie Dell traktuje to jako sygnalizację włączonej klawiatury numerycznej (nie ma fizycznie diody pod klawiszem NumLock - pewnie oszczędności w produkcji klawiatury). Przeszukałem stronę Della i nie tylko ale nigdzie widzę wzmianki co to za aplikacja, sprawdzałem pod hasłem HotKey itp. ale nic. Gościowi zależy żeby to przywrócić bo się przyzwyczaił. Oczywiście recovery odpada dysk zgon totalny. Jakby ktoś coś wiedział byłbym wdzięczny. Pozdrawiam Michał Edytowane 2 Sierpnia 2023 przez falcoon84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...