Macho Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Panowie pomózcie bo nie wiem czy to kupic? CPU-nie wiem jeszcze ale chyba P4 na fsb 133(533)....ale jesczcze pomysle Płyta-?....no wlasnie Abita czy jakas inna? Pamiec-512 DDR Kingstona HD-2xseagate barracuda 4 80GB 7200 Grafa-albo ati 8500 128mb dvi tv-out,albo gainward geforce4 ultra/750 XP golden sample dzwiek-sound blaster audigy platinum drukarka-hewlett packard laser jet 1220 CD-plextor Px-W4012TA 40x10x40x ..........i moze jeszcze jakies badziewia........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 No sprzeta chcesz miec drogiego. P4 (na 533), Abit, Plextor - same najdrozsze rzeczy :) Jak masz taka kaske to lepiej pokombinowac, te pare 3dmarkow mniej Cie nie zaboli a zaoszczedzisz kaski. Zamiast P4 na 533 wez P4 1.6 lub 1.8. Jezeli jednak kasa nie gra roli to pozazdroscic. Zamiast Plextora mozna ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> jakas inna oczywiscie gorszej firmy ale zaoszczedzisz z 200 pln (plextor jest najdrozszy chyba ale tez i najlepszy, hmm ) Z tymi Kingstonami sie tez zastanow. I jaki monitor ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mleczyk Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Hmm jak masz tyle kasy to polecam ci takiego konfiga: Athlon 2200XP (ponoć już są dostępne) Jakomś Płytke do DDR 333 np.Abit AT7 512DDR Kingstona a jak sie uprzesz to nawet 1024 :twisted: 2xWD Caviar XL WD100JB (ten z 8mb cache) Creative Sound Blaster Audigy Platinium Geforce 4600 najlepiej Gaiwarda Obudowa Cyber Mirror lub Feel V Nagrywarke jakąś 40x DVD jakie tam se wybierzesz :-) Taki PC starczy chyba na długo.......... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mleczyk Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zapomniałem dodać :oops: te DDR oczywiście na 333 mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Co Ty macho z ksieżyca jesteś :?: Założe się że sam dobrze wiesz co jest najlepsze jak Cię stać na kupno Plextora zamiast np Liteona czy Teaca to pewno Cię stać na kupno wszystkich najlepszych części jakie są dostępne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 ..tak wiem ale zastanawiam sie co brac ?jaka plyte ?czy procek jeszcze nie wiem.........Intel czy AMD.....no i ta plyta? ps.ten drugi komputer sprzedaje za 1000zl kuzynowi ps2.monitor jakis LCD ale jeszcze sie zastanowie(monitor na koncu) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 p4 2.53ghz i asus p4b533 i po problemie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 .......okey i chyba to kupie wiec dzieki wam za rozwianie wszelkich watpliwosci :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 No sprzeta chcesz miec drogiego. P4 (na 533), Abit, Plextor - same najdrozsze rzeczy :) Jak masz taka kaske to lepiej pokombinowac, te pare 3dmarkow mniej Cie nie zaboli a zaoszczedzisz kaski. Zamiast P4 na 533 wez P4 1.6 lub 1.8. Jezeli jednak kasa nie gra roli to pozazdroscic. Zamiast Plextora mozna ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> jakas inna oczywiscie gorszej firmy ale zaoszczedzisz z 200 pln (plextor jest najdrozszy chyba ale tez i najlepszy, hmm ) Z tymi Kingstonami sie tez zastanow. I jaki monitor ? ja tego nie kupuje dla 3dmarków.......3dmarki mi lataja kolo dup... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 ja tego nie kupuje dla 3dmarków.......3dmarki mi lataja kolo dup...To poco Ci ten sprzet, ja bym sobie kupil coś slabszego a za reszte jakis rowerek albo cos podobnego. Za rok i tak bedzie to szmelc. No chyba, ze wykozystujesz sprzet do jakichs powazniejszych celow i potrzebujesz duzej mocy obliczeniowej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 a i Seagate to bym sobie odpuścił kup 2X 100GB Western Digital z 8mb cache. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 To poco Ci ten sprzet, ja bym sobie kupil coś slabszego a za reszte jakis rowerek albo cos podobnego. ha patrz a jest taka mozliwosc zamiast kompa jest BMW 316 za 16tys.............ale w sumie to po co mi auto ......no nie wiem oblicze jeszcze to wszystko i zobacze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 i do tego obudowa Thermaltake Xaser ta z aluminium miooodzik i tylko a może aż 899zł :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 30 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2002 Obudowe Thermaltake tylko frajer by kupil... Co do kompa, ja bym polecil 2x dyski WD Caviar XL 80GB Monitor - jesli LCD, to 18" EIZO jakis dobry :) za 5 lat beda dopiero takie philipsy, czy sony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...